Van niets naar iets heel moois

In 2014 startte Johan van der Werf met Divites. Het avontuur lonkte. Het creëren van websites ging van ‘leuke hobby’ naar serious business. Inmiddels zijn we over de 100 websites verder en groeien we elk jaar. Hoe dat kan? Omdat we inzetten op een paar belangrijke pijlers.

Wees welkom

WordPress websites die voor je werken. Wij zijn gevestigd in een pakhuis in hartje Sneek en dat geeft beleving. Beleving door de plek waar wij gevestigd zijn, het bruist van de activiteit om ons heen. Beleving door de samenwerking met mooie partners zoals Mayd en Morekop. Beleving door de ruimte waarin het ontwerpen en bouwen plaatsvindt. Kortom wij geloven dat dit de ideale mix is om websites voor je te laten werken.

Onze pijlers

Niet uniek, maar volgens ons wel heel belangrijk voor een goede samenwerking

Lokaal actief en betrokken
Klantgericht. Betrouwbaar
Een website passend bij de vraag en budget
Super snelle hosting en support

Waar wij op vertrouwen

Bij Divites werken we niet alleen. We werken juist graag samen. Met jou als klant natuurlijk. Maar ook met online specialisten in de omgeving van Sneek.
Voor een creatief ontwerp schakelen we graag met Mayd en Morekop. De betrouwbare hosting brengen we onder bij Init3. Vlotte webteksten kun je laten schrijven via Dazlin.