Baptisten Gemeente Sneek

De Baptisten Gemeente Sneek, een levend(ig)e gemeente, die volop in beweging is! Hoewel ze al heel lang bestaan, komen veel jongeren en jonge gezinnen met kinderen naar de samenkomsten.
Zichtbaar met het gebouw langs de ring van Sneek, wil de Baptisten Gemeente Sneek zich met al hun activiteiten richten op God, op de mensen in onze buurt en op elkaar.

Informatief en modern

In opdracht van de Baptisten Gemeente Sneek hebben wij de nieuwe website gerealiseerd. Een volledig nieuw ontwerp en functionaliteiten. De website oogt fris waarbij de foto’s en kleuren zorgen voor een vrolijk geheel. Een aparte module zorgt ervoor dat delen van de website achter een inlog verborgen zit. De diensten zijn terug te kijken via in de site geïntegreerde YouTube koppelingen. Daarnaast beschikt de site over een kalender welke via iCal gekoppeld is. De website is adaptive waardoor een optimale weergave op alle devices mogelijk is gemaakt.

Waar wij op vertrouwen

Bij Divites werken we niet alleen. We werken juist graag samen. Met jou als klant natuurlijk. Maar ook met online specialisten in de omgeving van Sneek.
Voor een creatief ontwerp schakelen we graag met Mayd en Morekop. De betrouwbare hosting brengen we onder bij Init3. Vlotte webteksten kun je laten schrijven via Dazlin.