Meijer Sport Academie

Heb je talent, wil je nog een betere voetballer worden of vind je het gewoon leuk om te voetballen voor je plezier? Meijer Sport Academie geeft jongeren de mogelijkheid nog meer uit het voetbal te halen.

Sportieve look and feel

Voor Meijer Sport Academie hebben wij invulling gegeven aan de visuele identiteit. Het logo heeft een stoere, sportieve uitstralingen gekregen. De website is snel, adaptive en voorzien van een custom made inschrijvingsmodule waarmee cursisten eenvoudig zich kunnen registreren en tegelijkertijd kleding kunnen bestellen.

“Voor mijn eigen onderneming: Meijer Sport Academie heeft Johan een fantastische website gemaakt. Een fijne samenwerking en super snel en professioneel werk! Een website die tot in de puntjes voor mekaar is. Divites Webwerk is een echte aanrader.”

Kevin Meijer

Waar wij op vertrouwen

Bij Divites werken we niet alleen. We werken juist graag samen. Met jou als klant natuurlijk. Maar ook met online specialisten in de omgeving van Sneek.
Voor een creatief ontwerp schakelen we graag met Mayd en Morekop. De betrouwbare hosting brengen we onder bij Init3. Vlotte webteksten kun je laten schrijven via Dazlin.