Bier brouwen
in hartje
Sneek

Bier brouwen vanuit liefde voor het product en de stad Sneek. Dat is energieke basis van onze stadsbrouwerij. We brouwen op eigen receptuur met het liefst typisch Sneker ingrediënten. En we brouwen met een missie; het stimuleren van plezier en gemeenschap in Sneek. Ofwel, een brouwerij met un goëd gefoël!

Website met un goëd geföel

Samen smaakt naar meer. Samen met de Stadsbrouwerij Sneek hebben wij vorm gegeven aan de visuele identiteit van de nieuwe opgezette brouwerij. Het logo is stoer, eigentijds en herkenbaar als Sneker product. Het bijbehorende kleuren palet hebben we doorgevoerd in de website. Onderdeel van de website is de webshop omgeving. Deze is voorzien van veel maatwerk elementen waarmee de producten in verschillende vormen besteld kunnen worden.

“Bierbrouwerij de Waterpoart heeft Divites webwerk gevraagd om een website neer te zetten, nog zonder dat er ook maar iets van het product bekend was. Met minimale input en materiaal heeft Johan een fantastische site in elkaar gezet, in no-time! Onze ervaringen zijn bijzonder goed: Divites webwerk levert snel, biedt kwaliteit, communiceert duidelijk en snel. Misschien wel het belangrijkste: heeft aan een half woord genoeg! In plaats van “u roept wij draaien” denkt Johan vooruit en schakelt snel.”

Klaas-Pieter Majoor

Waar wij op vertrouwen

Bij Divites werken we niet alleen. We werken juist graag samen. Met jou als klant natuurlijk. Maar ook met online specialisten in de omgeving van Sneek.
Voor een creatief ontwerp schakelen we graag met Mayd en Morekop. De betrouwbare hosting brengen we onder bij Init3. Vlotte webteksten kun je laten schrijven via Dazlin.