Roemrucht verleden,
veelbelovende toekomst

VC Sneek faciliteert volleybal voor zo’n 300 leden waarbij de teams uitkomen in praktisch alle klassen en divisies van het Nederlands volleybal, met namen bij de dames.

In optima forma

Voor VC Sneek hebben wij een nieuwe website ontwikkeld passende bij de uitstraling van de club. Form follows function. Daar geloven we in bij Divites. Dit heeft geresulteerd in handige navigatie op de website in combinatie met veel aandacht voor overzicht. De website is adaptive waardoor de gebruikerservaring op alle devices het beste tot zijn recht komt.

Koos Nederhoed

“Naast de mooie prestaties op het veld kunnen we als VC Sneek ook trots zijn op onze kleurrijke nieuwe website. Een onvervalste blikvanger, weergeven in de traditionele clubkleuren van VC Sneek en daarnaast tot een mooi visueel geheel gemaakt met actuele actiefoto’s. VC Sneek heeft een prettige leesbare site gekregen met een overzichtelijke structuur. Met de handige navigatieknoppen kom je onmiddellijk bij de juiste informatie. VC Sneek kan zich behalve sportief ook buiten het veld meten met deze handzame website. Johan, enorm bedankt voor je geweldige medewerking!!!”

Koos Nederhoed

Waar wij op vertrouwen

Bij Divites werken we niet alleen. We werken juist graag samen. Met jou als klant natuurlijk. Maar ook met online specialisten in de omgeving van Sneek.
Voor een creatief ontwerp schakelen we graag met Mayd en Morekop. De betrouwbare hosting brengen we onder bij Init3. Vlotte webteksten kun je laten schrijven via Dazlin.