Specialist in WordPress

De online techniek gaat snel, daarom zijn wij specialist in WordPress. Dat kennen we extreem goed. Zo krijg jij alles eruit wat erin zit. Elke site vraagt om een specifieke benadering. Misschien wil je wel een webshop inzetten als verkoopkanaal? Of online reviews opvragen? Dat integreren we. Met gemak.

WordPress webshop: een vak apart

Bij webshops draait alles om de soepele verkoop van producten. Daardoor is de aanpak wezenlijk anders dan bij een ‘gewone’ site. Er spelen hele andere vragen, zoals: welke productgroepen kun je onderscheiden? Hoe verloopt het bestelproces? Op welke manier kun je de voorraad bijhouden?

Onderhoud en beveiliging

Het maken van een aantrekkelijke site is één. Maar, hoe zorg je ervoor dat je website altijd actueel en online blijft? De doorontwikkeling van de sitetechniek staat nooit stil. Het is dus belangrijk dat de beveiliging, support en back-ups goed geregeld zijn. Daar helpen we je graag bij!

Maak de perfecte WordPress website

Wil je een nieuwe website maken? Weet je wat daar allemaal bij komt kijken? Bij Divites geven we niet gelijk advies, we doen eerst een stapje terug. We stellen je gerichte vragen: wat is het doel van je website, wie wil je aanspreken?

Hosting: voor snelle en betrouwbare sites

Trage websites zijn een ergernis voor elke websitebezoeker. En het kost je geld. Bezoekers zijn immers gewend geraakt aan snelle sites. Een site die langzamer werkt wordt genadeloos afgestraft: bezoekers haken af. Weg verkoopkans. Daarom is goede hosting zo belangrijk.

Waarvoor kun je bij ons terecht?

Bij Divites werken we niet alleen. We werken juist graag samen. Met jou als klant natuurlijk. Maar ook met online specialisten in de omgeving van Sneek.

Uitgevoerd webwerk

We zijn al eventjes bezig met het bouwen en vormgeven van WordPress websites. We hebben daarom al het een en ander gedaan. Hieronder een overzicht van een aantal afgeronde projecten.